Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentések

2022. június 9. Dömsöd, Kurta köz – fakidőlés

FRISSÍTVE 19:01-KOR: Az Egységek kosaras emelőből dolgoznak a fa eltávolításán. Még egy kis türelmet kérünk mindenkitől, melyet nagyon köszönünk! ☺️

2022. június 9-én 18:04-kor kaptuk a jelzést, hogy az ELMŰ munkatársai hamarosan megérkeznek a korábbi, Dömsöd, Kurta köznél levő káresethez, ahol az érintett elektromos szakaszt kizárják, így az Egységek a lehasadt faág eltávolítását el tudják végezni. A helyszínre Keve/1🚒 és a Dömsöd ÖTE/1🚒 illetve Dömsöd Nagyközség Önkormányzata kosaras járműve érkezik.

FRISSÍTVE 16:49-KOR: Dömsödi Tűzoltó Egyesület Szolgálatparancsnokának tájékoztatása alapján a helyszín pontosításra szorul: az ALSÓ-DUNAPART ELEJE ÉRINTETT A LEZÁRÁSBAN!
FRISSÍTVE 16:33-KOR: ‼️FIGYELEM‼️ A LEZÁRT TERÜLETET KIKERÜLNI A DABI SZIGETI ÚT – GÉM UTCÁN ÁT LEHET. Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az ELMŰ kiérkezésének ideje – előre láthatóan bizonytalan, emiatt türelmüket kérjük!
FRISSÍTVE 16:17-KOR: Jelzett helyen egy kb. 25 m magas nyárfa 6 m-es, 15-20 cm átmérőjű ága lehasadt, a villanyvezeték tartja. Az Egységek az ELMŰ Kollégáit várják a helyszínre, mert a beavatkozást csak a vezeték kiszakaszolása után tudják megkezdeni. A műszaki mentés ideje alatt a Kurta köz teljes egészében le van zárva, az autók visszaforgatásában a Dömsödi Polgárőrség Polgárőr Egyesület segíti az arra közlekedőket.
2022. június 9-én 15:57-kor kaptuk a riasztást: Dömsöd, Kurta közben műszaki mentésben várják a segítségünket. Egy fa kettétört, a forgalmat veszélyezteti.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Dömsöd ÖTE/1🚒