Ráckevei tűzoltóság
HíreinkTűzesetek

2022. március 26. Szigetbecse, Erdősor u. – garázstűz

FRISSÍTVE 19:48-kor: 🥰❤️NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SZIGET EGYSÉGÉNEK A SEGÍTSÉGET, A Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület Szigetújfalu EGYSÉGÉNEK A 200 MÉTER HOSSZÚ (!!!) TÁPLÁLÁSSZERELÉST, ÉS A SEGÍTSÉGET! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A CIVIL LAKOSSÁGNAK, HOGY SEGÍTETTÉK KOLLÉGÁINK MUNKÁJÁT! 🥰❤️
FRISSÍTVE 19:08-kor: Kollégáinknak a ~300 m2-es házat sikerült megmenteniük! A Tulajdonosok hihetetlen lélekjelenlétről tettek tanúbizonyságot, amikor a tűz észlelésekor a garázsból a gépkocsival még gyorsan kiálltak, így az autó nem vált a tűz martalékává! A tűz ugyan a padlás födémjét kb. 1 m2-en elérte, de Kollégáink „megfogták” így sem a zsindelytetőre, sem a lakótérre, sem pedig a szomszéd épületekre a tűz nem terjedt át, azt már Kollégáink teljes egészében eloltották! Mivel a lakás füsttel telítődött, jelenleg átszellőztetés és adatfelvételezés, valamint az utómunkálatok vannak folyamatban.
FRISSÍTVE 18:38-kor saját káreseti képekkel
FRISSÍTVE 17:51-kor: Délegyháza/Vízszállító🚒 is jön a helyszínre.
FRISSÍTVE 17:37: Sziget/Vízszállító🚒 is tart a helyszínre
2022. március 26-án 17:26-kor kaptuk a riasztást: Szigetbecse, Erdősor utca egyik ingatlanjának a pincéjében ég valami, lehet, hogy elektromos tűz van.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Sziget/1🚒 Kis-Sziget ÖTE/1🚒