Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentések

2024. augusztus 3. Dömsöd, Petőfi tér – gondosóra jelzett

2024. augusztus 3-án 09:50-kor kaptuk a riasztást: Dömsöd, Petőfi téren műszaki mentésben kérték a segítségünket – gondosóra bejelzett. A bejelentés szerint „bejelzett az óra, de nem reagál semmire, kontakt személyt nem hívhatják, csak ha minket hívtak”.
A Parancsnokunk tájékoztatása szerint, a jelzett helyre Dömsödi Tűzoltó Egyesület Egysége érkezett elsőként. Se Mentő Kollégákra, se Tűzoltókra nincsen szükség. A gondosóra tulajdonosa szerencsére jól van – a jelzés téves.
‼️TISZTELETTEL SZERETNÉNK MEGKÉRNI MINDENKIT AKI GONDOSÓRÁT VISEL, ILLETVE AZOKAT A SZEMÉLYEKET, AKIKNEK AZ ADATAI KONTAKSZEMÉLYKÉNT LE VANNAK ADVA A DISZPÉCSERKÖZPONTNÁL, FIGYELJENEK AZ ÓRÁRA, A SZÉPKORÚAKRA, ISMERTESSÉK VELÜK AZ ÓRA HASZNÁLATÁT, ÉS A SZOLGÁLTATÁS MŰKÖDÉSI ELVÉT, RENDSZERÉT!‼️ Most már sokadjára vonulnak úgy a rajok – és nem is egy, hogy az óra viselője nem reagál a visszakeresésre, illetve a kontaktszemély nem teljesíti a vállalt feladatát, vagy ő sem reagál a diszpécserközpont megkeresésére. Ez önmagában sem jó helyzet, úgy meg végképp nem az, hogy ha feleslegesen foglalnak le több Egységet! Nyilván, mi is örülünk annak, hogy a szépkorúnak nincsen semmi baja, de ha ebben az időben más szorul segítségre, nem érünk oda időben! KÉRJÜK, GONDOLKODJANAK FELELŐSSÉGTELJESEN! Megértésüket köszönjük!
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Dömsöd ÖTE/1🚒