Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentések

2024. augusztus 30. Áporka, 51-es út 34 km – baleset

🔻FIGYELEM, A JELZETT HELYEN TELJES ÚTZÁR VAN!🔻
‼️FRISSÍTVE 18:13-KOR: Ezekben a percekben kezdődik a helyszínelés, majd az útpálya takarítása következik. Ez előreláthatóan kb. 1 – 1,5 órát vesz még igénybe. Mindenkitől türelmet és megértést kérünk! Köszönjük!
‼️FRISSÍTVE 17:44-KOR: ÁPORKÁN BELÜL TUDJÁK AZ ÉRINTETT SZAKASZT KIKERÜLNI! A Polgárőr Kollégák segítenek a forgalomirányításban.
‼️FRISSÍTVE 17:38-KOR: A két fő könnyű sérültet a Mentő Kollégák további vizsgálatok céljából kórházba szállítják. A helyszínelés még nem kezdődött meg, így elhúzódó káresetre és útzárra kell számítani.
2024. augusztus 30-án 16:44-kor kaptuk a riasztást: Áporka, 51-es út 34 km-nél műszaki mentésben, közlekedési baleset miatt kérték a segítségünket. A bejelentés alapján: „Áporka mellett az 51 -es úton az áporkai lehajtótól kb. 300 m-re személyi sérüléses közlekedési baleset.”
A Parancsnokunk tájékoztatása szerint a jelzett helyen két személyautó félig frontálisan ütközött, illetve egy harmadik autó is érintett a balesetben. A járművekben összesen 4 fő (1-1-2) utazott. A két egymással ütköző autó sofőrjét a Mentő Kollégák vizsgálják, ők vélhetően könnyű sérültek. Egységünk a járműveket áramtalanította.
Riasztott szerek: Keve/1🚒