Ráckevei tűzoltóság
HíreinkTűzesetek

2023. április 29. Ráckeve, Kerekzátony sziget – melléképület ég

FRISSÍTVE 16:20-KOR: 🥰Köszönetünket szeretnénk kifejezni Kenéz Györgynek és Schenk Józsefnek, hogy csónakjaikkal segítették a szigetre történő bejutásunkat! 🥰Ez a segítség időben mérve és kifejezve annyit jelent, hogy a RIASZTÁSTÓL SZÁMÍTOTT 12. percben MÁR a szigeten voltunk a FELSZERELÉSEINKKEL együtt és megkezdhettük a beavatkozást! (A törvényi előírás szerint 8 percünk van elhagyni a laktanyát, megkezdeni a vonulást. Ebben az esetben pedig a 12. percben már a beavatkozást kezdhettük meg!) 🥰NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!🥰
FRISSÍTVE 14:31-KOR A PARANCSNOKUNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN: Jelzett helyen egy kb. 5-6 m2 alapterületű szendvicspaneles melléképület teljes terjedelmében égett. Az ottlakók kerti slaggal, vödrökkel az oltást megkezdték. Egységünk már bent van a szigeten, a Kis-Dunából egy Honda szivattyú használatával a víz utánpótlása folyamatos. Egy „C” sugárral a tüzet lefeketítették. Egy felhasadt gázpalackot a melléképületből kihoztak. Személyi sérülés nem történt. Sziget/1🚒 és Kis-Sziget ÖTE/1🚒 Egységeinek segítségére nem volt szükség, Ők visszavonultak állomáshelyükre.
2023. április 29-én 13:57-kor kaptuk a riasztást: Ráckeve, Kerekzátony szigeten várják a segítségünket. Egy ingatlan melléképülete ég, egy gázpalack volt bent.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Sziget/1🚒 Kis-Sziget ÖTE/1🚒