Ráckevei tűzoltóság

A „Mikulás Tűzoltóautóval érkezik” 2021′

2021. december 5-én kora reggel Mikulásaink ismét útra keltek, hogy megajándékozzák a Gyerekeket: a fecskendőink csak úgy roskadoztak a csomagoktól! Sok Család és ott majd’ kétszáz kisgyermek várta a Mikulásainkat szép versekkel, dalokkal.
Szívünket – lelkünket adtuk bele idén is a programba, és próbáltuk újra átadni, fenntartani a varázslatot. Annyi szép élményt, pillanatot élhettünk át megint, olyan sok szép csillogó szempárba nézhettünk bele, ami minden bizonnyal segíteni fog megélni a nehéz napokat is: már most jó érzés felidézni ezeket a perceket, pedig még csak alig egy napja történtek!
Tegnap kicsit úgy éreztük a Szülők, Nagyszülők, Keresztszülők és a Gyerekek által, hogy jó hely a világ! Nagyon jó volna, ha minden nap egy kicsit „Mikulásos” volna, mert akkor mindenkinek a szívében minden nap volna egy pici ünnep és varázslat!
Nagyon szépen köszönjük a Családoknak akik jelentkeztek a programunkba, hogy támogatják Tűzoltóságunkat és bizalmat szavaztak nekünk!
Hálásan köszönjük minden Kollégánknak, Segítőnknek azt a rengeteg munkát, amit végeztek az eltelt időszakban annak érdekében, hogy a „Mikulás Tűzoltóautóval érkezik” programunk idén is sikeresen megvalósulahtott! Nagyon szépen köszönünk Mindenkinek mindent!