Ráckevei tűzoltóság
HíreinkTűzesetek

2023. július 19. Dömsöd, Csalogány utca – lakóház ég

FRISSÍTVE 23:14-KOR: A beavatkozó Egységek kb. 22 órára felszámolták a káresetet, és visszavonultak állomáshelyeikre.
FRISSÍTVE 20:52-KOR A RAJPARANCSNOKUNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN: A fokozatot Sziget/24 visszaminősítette I-es kiemeltre. Újváros/1🚒 segítségére nem volt szükség, Ők beszüntették a vonulásukat és visszafordultak állomáshelyükre. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így Pest/KMSZ🚒 is visszafordult. A Mentő Kollégák még a helyszínen vannak, és maradnak is – a beavatkozó állomány magas hőhatásnak kitettsége miatt, az egészségük védelme érdekében.
FRISSÍTVE A Dömsödi Tűzoltó Egyesület RAJPARANCSNOKÁNAK TÁJÉKOZTATÁSA ALAPJÁN: Jelzett helyen egy kb. 50 m2-es, könnyűszerkezetes, lemezfedéses lakóház tetőszerkezete ég. A Vízszállítók mellett az Egységek felszívásos táplálást is alkalmaznak, három „C” sugárral és egy „H” sugárral avatkoznak be. Az épületből 3 db 11,5 kg-os PB palackot hoztak ki, a palackok a tűzzel nem érintettek. Személyi sérülés nem történt. A társszervek is a helyszínen vannak.
📸📽: Dömsödi Tűzoltó Egyesület és saját képek
FRISSÍTVE 19:37-KOR: A riasztási fokozatot II-es kiemeltre módosították, további szerek is riasztásra kerültek: Újváros/1🚒 Dabas/Vízszállító🚒 Pest/KMSZ🚒
2023. július 19-én 18:55-kor érkezett a következő riasztás: Dömsöd, Csalogány utcában tűzeset miatt kérnek segítséget. A bejelentő elmondja, hogy egy ház ég, nem tudja, vannak-e a házban, mert messziről látja.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Sziget/1🚒 Sziget/Vízszállító🚒 Dömsöd ÖTE/1🚒