Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentések

2023. június 22. Dömsöd, 51-es út 55 km – közlekedési baleset

FRISSÍTVE 22:12-KOR: Sajnos a motoros olyan súlyosan sérült, hogy az életét nem sikerült megmenteni, az erőfeszítéseink és a Mentő Kollégák erőfeszítései ellenére elhunyt.
FRISSÍTVE 22:03-KOR A PARANCSNOKUNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN: ‼️AZ 51-ES ÚT ÉRINTETT SZAKASZÁN KB. 3 ÓRÁN KERESZTÜL TART A LEZÁRÁS – EGYSÉGÜNK KÉRÉSÉRE BÁCS VÁRMEGYÉVEL A RENDŐR KOLLÉGÁK FELVETTÉK A KAPCSOLATOT, ÍGY MÁR TASSNÁL VÁRHATÓ TERELÉS!‼️
FRISSÍTVE 21:51-KOR A PARANCSNOKUNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN: Jelzett helyen kamion és motor ütközött. A motoros életéért küzdenek Kollégáink. A kamion mozgásképtelen. TELJES ÚTZÁR VAN AZ ÉRINTETT SZAKASZON DÖMSÖD ÉS TASS KÖZÖTT! Szemtanúk elmondása szerint a motoros egyedül utazott, azonban ezt tényekkel alátámasztani nem tudjuk, ezért hőkamerás átvizsgálást végeznek az Egységek, mert a motor is a magas aljnövényzetben van, így lehet, hogy további személy is érintett a balesetben. A kamion áramtalanítását elvégezték Kollégáink.
2023. június 22-én 21:26-kor kaptuk a riasztást: Dömsöd, 51-es út 55 km szelvényében műszaki mentésben, közlekedési baleset miatt kérik a segítségünket. Kamion motorost gázolt.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Dömsöd ÖTE/1🚒