Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentésekTűzesetek

2024. február 6. Dömsöd tűzeset és műszaki mentés – szinte azonos időben

2024. február 6-án kissé összesűrűsödtek a riasztásaink: 08:45-kor kaptuk a jelzést, miszerint Ráckeve, Széchenyi utca környékén egy gépkocsi balesetet szenvedett, forgalmi akadály megszüntetésében kértek segítséget. A jelzett helyen nem volt jármű, a bejelentő visszahívása sikertelen volt.
Riasztott szerek: Keve/1🚒
Majd eztuán 10:26-kor érkezett a következő jelzés: Dömsöd, Balassi Bálint utcában tűzeset miatt kértek segítséget. Itt egy kb. 50 m2-es ingatlanban a lambéria égett. A kémény tisztítóajtajának nem megfelelő zárása miatt keletkezett a tűz, melyet az elsőként helyszínre érkező Dömsödi Tűzoltó Egyesület Egysége egy gyorsbeavatkozóval eloltott. Keve/1🚒 a kiérkezését követően hőkamerával átvizsgált. Sziget szereire nem volt szükség, ők visszaindultak állomáshelyükre.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Sziget/1🚒 Sziget/Vízszállító🚒 Dömsöd ÖTE/1🚒 Dömsöd ÖTE/Pálya🚒
Ám messzire nem jutottak, mert 10:39-kor újabb riasztás érkezett, szintén Dömsödről, ezúttal a Tatár közből, ahol két személyautó ütközött. Az elsődleges információk szerint személyi sérüléses baleset történt. Ide indult – visszafordulva a bevonulásból újra a Sziget szere, azonban egy gyors átszervezés után Dömsöd ÖTE/Pálya ment ehhez a káresethez. Egy személy panaszkodott fejfájásra, ám ő saját felelősségére a helyszínen maradt.
Riasztott szerek: Sziget/1🚒visszafordítva, Keve/1🚒 Dömsöd ÖTE/Pálya🚒