Ráckevei tűzoltóság
HíreinkMűszaki mentések

2022. október 26. Kiskunlacháza, 5204-es út 5 km szelvény – közlekedési baleset

FRISSÍTVE 11:01-KOR: Utólagos értesülésünk szerint – a sóderszállító sofőrjén kívül – a Mentő Kollégák könnyű sérülésekkel mindenkit megfigyelésre kórházba szállítottak.
FRISSÍTVE 08:48-KOR: Jelzett helyen – a riasztáskor kapott információktól eltérően – egy sóderszállító, egy platós teherautó és egy személygépkocsi érintett a balesetben. Az érintettek elmondása alapján, a sóderszállító a bánya felől kanyarodott ki az 5204-es útra, melyet a platós teherautó vezetője – feltehetően az időjárási viszonyok miatt – későn észlelt. Beleütközött a sóderszállítóba, az ütközéstől oldalára borult. Borulása közben egy személygépkocsira esett. A személyautóban egy Hölgy és egy pici Gyerek utazott – őket a Mentő Kollégák vizsgálják. Az Egységek a helyszínelést követően fogják az oldalára borult járművet a kerekeire visszaállítani. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár van érvényben.
KÉRJÜK, NAGYON ÓVATOSAN KÖZLEKEDJENEK! MINDENKIT HAZAVÁRNAK!
2022. október 26-án 08:03-kor kaptuk a riasztást: Kiskunlacháza, 5204-es út 5 km szelvényében műszaki mentésben várják a segítségünket. Bugyi felől Kiskunlacháza irányába egy teherautó felborult. A bejelentő elmondása alapján személyi sérülés nincs.
Riasztott szerek: Keve/1🚒 Sziget/1🚒