Ráckevei tűzoltóság
EgyébHíreinkMűszaki mentések

Köszönet minden Tűzoltó Kollégának!

Kedves Követőink!
Egy „kis” érdekességet szeretnénk megoszatni Önökkel, Veletek!
Tűzoltóságunk a Szigetszentmiklósi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság műveleti területén működik. Ők is éjfél után káresetekkel „indították” a mai napot, és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy túl vannak már 200 káreseten (hacsak nem „lépték még át” a 300. esetet), pedig még csak délután 13 óra múlt. Természetesen ezekbe a káresetekbe bele vannak számítva a mi területünkön történt káresemények is. Azonban ezek a számok így is döbbenetesek – ám annak tükrében méginkább, hogy egy-egy Egység hány fővel vonul, és még messze a nap vége…
Éjjel kezdték a napot a „C” szolgálati Csoportok, tőlük vették át a soron következő feladatokat az „A” szolgálati Csoportok, és – mivel este újabb vihart jósolnak – vélhetően holnap reggeltől a „B” szolgálati Csoportoknak is jut a káresetekből.
Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek pedig a szabadidejükben tesznek meg minden tőlük telhetőt, és veszik ki a részüket a viharkárok felszámolásában!
🥰🤝Engedjék meg nekünk, hogy ez a rendhagyó bejegyzésünk most arról szóljon, hogy MEGKÖSZÖNJÜK A SAJÁT KOLLÉGÁINKNAK ÉS MINDEN TŰZOLTÓ KOLLÉGÁNAK A KITARTÓ MUNKÁJÁT! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!🤝🥰
Remélve, hogy senkit nem hagytunk ki a felsorolásból, arra bíztatnánk Önöket, Titeket, hogy ha van Tűzoltó a rokonságban, baráti körben, ismerősök között, akkor egy nagy-nagy „Köszönöm!”-öt a nevünkben is adjanak, adjatok át Nekik!
🥰Ez a legkevesebb, amit megérdemelnek!🥰
Az Egységek, akik segítenek a területeken ezekben a percekben is:
Bálint/1
Cegléd/2
Délegyháza ÖTE/Létra
Endre/2
Endre/Létra
Érd/2
Érd/Létra
Keve/1
Nyáregyháza Tűzoltóság Önkéntes Nyáregyháza ÖTE/1
Páty ÖTE/1
Pest/KMSZ
Sziget/1
Sziget/2
Sziget/3
Sziget/Erdő
Sziget/Pálya