Ráckevei tűzoltóság
HíreinkTűzesetek

2023. szeptember 27. Ráckeve, Tél utca – a bányában égetnek

FRISSÍTVE 20:21-KOR A Rajparancsnokunktól kapott információk alapján: Jelzett helyen, a szemétbánya közepén személyautó teljes terjedelmében égett, kiégett. A körülötte levő szemétkupacot meggyújtotta, kb. 200 m2 területen. A káresetet fecskendővel nem tudta a Raj megközelíteni, mivel a bejárat sorompóval van lezárva, az útszakasz pedig a forgalom elől lezárt. Emiatt a fák ágai teljesen benőttek az úttestre, embermagasságú gaz van a területen. Az Egység láncfűrészekkel tisztítja meg az utat, hogy legalább egy 500 métert előrébb tudjon állni a fecskendőnk, és puttonyfecskendők helyett sugárral be tudjanak avatkozni. A helyszínre Rendőrséget is kértek.
‼️FELHÍVJUK MINDENKI FIGYELMÉT, hogy most sem azzal van a baj, hogy az Egységünknek dolgoznia kell! A BAJ AZZAL VAN, HOGY HA EKÖZBEN BÁRKI MÁSNAK A HÁZA ÉG, VAGY BALESETET SZENVED, ESÉLYÜNK SINCS KIJUTNI ERRŐL A HELYSZÍNRŐL! Emellett – mivel riasztás alatt van a szer – nem vonulgathat innen oda, majd onnan vissza… TEHÁT AZ ILYEN OSTOBA ESETEK MIATT MÁS ÉLETE, VAGYONA, ÉRTÉKEI KERÜLHETNEK VESZÉLYBE! Ezen azért komolyan el kellene gondolkodni!‼️
2023. szeptember 27-én 19:14-kor kaptuk a riasztást: Ráckeve, Tél utcában tűzeset miatt kérnek segítséget. A bejelentő elmondja, hogy a cím nem pontos, Lórévi útról közelíthető meg. Régi bánya területéről hatalmas fekete füst száll fel, nagy durranásokat hall.
Riasztott szerek: Keve/1🚒